2000 mennesker kigger forbi til kræmmermarked på Løgballe Camping

Campingland.dk - Den 27/06-2016

Campingpladser ·  70 personer har tømt deres lofter, garager, pulterrum og har fået en stadeplads på Løgballe Campings store kræmmermarked.

Og de sælger ud af deres egne gemmer – af arvesager, antik, keramik, tøj, legetøj, værktøj, brugt og nyt campingudstyr, smykker, special honning, malerier af anerkendt kunstmaler, og meget meget mere.

Og det er lige det marked de gerne vil have på pladsen. Ikke en masse ens og nyt – men netop noget fra deres egne gemmer. Det gør det spændende at komme på kræmmermarked på Løgballe, derfor er der også gode odds for at gøre et unikt køb.

Der vil blive hygget om gæsterne, med en kaffe/kage bod, pølser og fadøl m.m. så både kaffen og frokosten kan klares på stedet og til hyggelig musik leveret af DJ BENT.

Til dette års kræmmermarked er der sørget for P-vagter der hjælper folk på plads – Anker Olsen Lejrchef fortæller "at de er blevet klogere efter sidste års ryk ind på ca. 2000 mennesker og ca. 500 biler på lille Løgballevej."

Masser af andre aktiviteter udover kræmmermarked
Prins og Sesse er 2 ponyer der er klar til at give børnene en ride eller køretur på pladsen.

Og når man er til Kræmmermarked på Løgballe Camping, er man velkommen til at gå en tur på pladsen og fornemme campist livet og faciliteterne. Måske skulle besøget sluttes af med en gang minigolf på de naturskønne terrasser eller en tur i poolen. Vi har lige haft Åbent Hus – og det har vi igen under kræmmermarked siger lejrchef Anker Olsen

Læs mere om Løgballe Camping her.