50 års jubilæum i Lillebælt

Campingland.dk - Den 23/06-2015

Campingpladser ·  Nærmere bestemt på Lillebælt Camping, her har der i år, nu været campingplads i hele 50 år, og pladsen har kun haft 3 ejere, hvilket bevidner om en sund og stabil campingplads.

Pladsen blev grundlagt af Henning Møller i 1965, der efter at have sparet en stor pose penge sammen igennem sit virke på Thulebasen på Grønland. Her købte han det tidligere gartneri Fynshav, hvor han startede projekt Campingplads, Henning havde pladsen i hele 32 år og helt indtil hans død i 1997.

Pladsen blev derfor solgt til Winnie og Carl-Ejnar i 1998, der havde pladsen ind til 2008.

Idag er dirigentstokken hos Jens Erik Kæstel
Der i år har taget hul på sin 7. sæson som campingfatter.
Her er planerne som de foregående lejrchefer, at blive ved i mange år endnu.

Den nuværende ejer Jens har hænderne skruet rigtigt på, da han kommer med en fortid i byggevarehuset Bygma. Det har pladsen haft stor gavn af, da han hele tiden formår, at fintune små ting, som er med til at optimere den samlede oplevelse af pladsen.

Siden Jens overtog pladsen har der været drøn på forbedringerne: I løbet af den første vinter bliver der lavet omfattende ændringer på pladsen, især strømforsyning, lys og vandinstallationerne blev fornyet. I årene frem til i dag, er der foretaget løbende forbedringer, og pladsen fremstår i dag indbydende og velpasset.

Når forbedringslisten tages op, er det ofte ønskerne fra pladsens fastliggere der bliver gjort, speciel dette, at lytte til gæsterne forslag/ideer mv. er en lejrchefens kendetegn.

Da spørgsmålet går på, hvad er en god dag er for Jens? Svares der prompte ”En god dag for mig, er når ingen af pladsens gæster skal bruge mig” da dette er et udtryk for, at det hele fungere som det skal på pladsen.

Ps. Det er ikke kun lejrcheferne der er stabile og er der i mange år, ligeledes er gæsterne der i mange år i træk. Der er eksempelvis nuværende fastlæggere fra Tyskland, som har ligget uafbrudt på samme plads under alle 3 ejere. Ernst og Hilde Bracher fra Kiel, og Wolfgang Mainz fra Berlin, er stadig faste gæster på Lillebælt Camping. De har været på pladsen uafbrudt siden 1978, og er således i gang med deres sæson nr. 37. I øvrigt er datteren og svigersønnen nu også fastlæggere på Lillebælt Camping.

Pps. Målgruppen på pladsen er fortsat det voksne publikum(børn er selvfølgelig også velkomne), der ønsker et frirum med unik beliggenhed.

Læs mere om Lillebælt Camping her.