55 års fødselsdag – 11 års kontinuerlig udvikling

Campingland.dk - Den 05/01-2015

Campingpladser ·  Servicebygningen ombygges, og fremstår til den kommende sæsonstart 27. marts 2015 i samme stil, som pladsens øvrige bygninger. Nemlig noget højere og flottere med naturligt indfald af sollys

I anledning af pladsens 55 års fødselsdag, og deres 11 år lange udvikling af Auning Camping, har de besluttet at alle skal have en gave. Så de er i skrivende stund i gang med at renovere den sidste bygning på pladsen. Nemlig servicebygningen, så glæd dig bare.

Servicebygningen ombygges, og fremstår til den kommende sæsonstart 27. marts 2015 i samme stil, som pladsens øvrige bygninger. Nemlig noget højere og flottere med naturligt indfald af sollyset fra morgenstunden og til hen på eftermiddagen, og indvendig byder bygningen på masser af luft og en ny lækker fornemmelse, da alle vægge er blevet pudset og malet, der er monteret nye lofter/lys. Sidst men ikke mindst er der installeret nye dybere toiletkabiner, samt nye brusekabiner, så alt i alt vil det nu også i denne bygning føles som en helt anden og lækker oplevelse.

Og for at alle skal have et ekstra incitament til at komme og opleve disse forbedringer, så har pladsen samtidig til sæsonen 2015 sænket overnatningsprisen for voksne med 30 % så voksne overnatter for kr. 55,- ALL INKL. (Dog ekskl. el forbrug).

Du kan følge Auning Campings ombygning på pladsens facebook side her: facebook side her

"Vi glæder os. til at byde dig hjertelig velkommen her på Djurslands (måske Danmarks) hyggeligste familiecamping, som med de nye faciliteter, nu også genovervejer at holde vinteråbent." Slutter Bjarne Nielsen/Campingfatter.

Læs mere om pladsen på deres hjemmeside her: www.auningcamping.dk