Årets autocamper 2016

Campingland.dk - Den 08/03-2016

Camping ·  Fjerde pris til Bürstner Ixeo it 680 G – nu også i Danmark.

BT Camping kårede på ”Ferie for Alle” i Herning Årets Autocamper 2016.

En ekspertgruppe og en jury bestående af rutinerede autocampister kom frem til vinderen efter tre dages testarbejde. Vinderen blev Bürstner Ixeo it 680 G.

Det er ikke første gang at Bürstners Ixeo vinder en pris. Bürstner Ixeo har tidligere vundet "European Innovation Award" i Tyskland, "National Autocamper Award" i England og "Motorhome of the Year" i Holland, så det er fjerde gang at Ixeo vinder en pris.

Som begrundelse for kåringen nævnte juryen den innovative løsning med hæve/sænkesengen, et meget attraktivt design både ind- og udvendigt, den fleksible planløsning og de praktiske anvendelsesmuligheder samt stor værdi for pengene.

Den geniale hæve-sænkeseng er i dagtimerne gemt helt væk oppe i loftet, og kan hurtigt køres helt ned i siddehøjde, når der skal soves - nytænkende for en autocamper!

En bekvem indgang og et komfortabelt soveområde med 200 cm lange senge sikrer en behagelig nattesøvn. Desuden tilbyder Ixeo 680 G en meget generøs indvendig højde på 195 cm og et rummeligt badeværelse i hele bagendens bredde, hvor der er masser af albuerum og store skabe. Derudover findes en stor praktisk garage i bag med adgang fra begge sider og stuveplads helt op til loftet.

Ixeo har en samlet længde på kun 6,99 meter, hvilket gør den let at komme rundt med. Det moderne møbeldesign, det funktionelle L-køkken og en rummelige siddegruppe førte Ixeo til endnu en sejr.

Kåringen fandt sted på feriemessen "Ferie for alle", og den danske importør for Bürstner autocamper Steen Reinholdt Rasmussen, udtaler: "Vi er meget stolte over at modtage denne prestigefyldte pris på Bürstner Ixeo, fordi vi kan se tilbage på et vellykket partnerskab med Bürstner fabrikken i Tyskland i over 30 år”.

”Interessen for Bürstner Ixeo IT 680 var stor i Herning, og prikken over I'et var, da den blev kåret til Årets Autocamper 2016," siger en glad Torben Jensen fra Vendelbo-vans, der er eneforhandler af Bürstner autocampere i Danmark.

Find din næste campingplads i Danmark her