Aldrig været bedre på Skive Fjord Camping

Campingland.dk - Den 17/06-2016

Campingpladser ·  5 år er gået siden Søren og Anita Hauschildt overtog Skive Fjord Camping, en stor plads beliggende ned til fjorden og tæt på Skive by.

Fem år som har budt på rekorder på mange fronter: Der var aldrig særligt mange gæster på pladsen, da den var under FDM-regi. Naboer til pladsen, og de melder at de har kunnet se en kæmpe forskel, fra Anita og Søren overtog pladsen fra FDM og til i dag. De har virkelig fået gang i campingpladsen – både med forbedringer og antal af gæsterne, som stiger år for år, og specielt antallet af stamgæster er steget.

Mange kampe er taget.
Det tager tid når man vil have ting indført, specielt når det omhandler tilladelser til forbedringerne fra offentlige instanser. Det har Søren og Anita mærket på ”egen plads”, seneste forbedring af pladsen, har taget 3 år at få godkendt. De har nemlig fået lov til, at bruge panoramapladserne helt ud mod fjorden hele året rundt. Dvs. at de nu kan tilbyde vintercamping-/opbevaring med en fantastisk udsigt til Limfjorden.

Har det været kampen/-e værd? Til det svare Søren ” Ja, Panoramapladserne ligger helt unikt og efterspørgslen på dem, om sommeren er meget stor, og derfor ville vi selvfølgelig også gerne kunne tilbyde dem til vintergæsterne. Det er også en nyhed at vi holder vinteråbent, primært for fastliggere til vinter 2016/-17. Selvfølgelig er ”turister” også meget velkommen, de skal blot være opmærksom på, at vi holder ferielukket i periode af vinteren. Så man skal lige ringe, eller sende os en mail i forvejen – og tjekke vores hjemmeside, hvor der allerede nu står hvornår der er ferielukket”

Når man ser tilbage på jeres 5 år som campingpladsejere, hvad vil I så betegne som jeres bedste forbedring af pladsen? Her svare Anita hurtigt: ”Jeg synes selvfølgelig, at det er vores hestestald og store hestefolde, som er det skønneste. Hos os kan man faktisk tage sin hest med på ferie. Der er rigtig mange som nyder, at snakke med hestene, og vores ponyskole, som kører 3 dage om ugen i sommerferien, er et stort hit. Sammen med alle de andre aktiviteter vi har indført, så er vi godt rustet til børnefamilierne kan tilbringe sommerferien hos os. Og vi skal jo ikke glemme vores solfangeropvarmede pool, som også er et stort hit hver eneste dag.”

Stopper udviklingen så nu, og er I tilfredse med pladsen som den er nu?
”Overordnet set er vi rigtig glade og tilfredse, som pladsen fremstår nu, men man vil jo altid gerne gøre det bedre for campisterne.” Til planerne for fremtiden svares der ” Vi har inden for de sidste 9 måneder fået opgraderet vores 2 køkkener med luksus komfurer med glaskeramiske plader, smarte gaskogeplader med ny indretning af køkkenet, og 4 store bageovne – det bringer stor glæde hos campisterne. P.t. vi er i gang med at modernisere de tre store luksushytter, som har fået nye dobbeltsenge, nye springmadrasser i køjerne og de bliver malet hvide indvendigt. Alle vores hytter fik en ordentlig overhaling med udvendigt maling sidste år. Hytterne er et punkt som kræver meget opmærksomhed med udstyr, senge, maling osv. Udviklingen stopper nok aldrig – der er altid noget, som trænger til nyt, eller kravene fra campisterne ændre sig, så vi skal hele tiden være ”på tæerne” og vil gøre vores bedste for at følge med.”

For at fejre jubilæet har pladsen valgt at tilbyde: Gratis hund hele 2016, gratis tom vogn i hverdagene i op til 3 uger af gangen, gratis børn i ugerne 27 og 28, og gratis internet til hele familien.

Med de mange planer i støbeskeen og et år 2015, som blev pladsens bedste år nogensinde, trods en meget våd juli, så peger meget på at tiltagene og campingpladsejerne har gang i noget rigtig spændende i Skive.

Læs mere om Skive Fjord Camping her.