Bøsøre skræmmer livet af dig.

Campingland.dk - Den 26/09-2016

Campingpladser ·  Er du og din familie til spas og afslapning? Så er efterårsferie med natteløb, halloween, indendørs tropisk badeland mv. måske dig.

På Bøsøre Strand Feriepark har de, til efterårsferien, udviklet et koncept, der både skræmmer børnene med masser af uhyggelig hygge, samt sørger for de helt rigtige rammer, hvor man samtidig som kan slappe af i naturskønne oplevelser.

"Vi synes vi har fundet en helt rigtig sammensætning til en god ferie." udtaler campingmutter Helle Ålkjær.

Der er ikke så mange af landets godt 500 campingpladser, der har åbent i efterårsferien. De fleste lukker i midten af september, da det herefter ikke længere kan svare sig at have åbent.

Der skal nemlig noget særligt attraktivt til for, at det kan betale sig for en campingplads, at have åbent helt frem til efterårsferien og det har den 5 stjernede campingplads, som ligger på østsiden af Fyn.

Lejrchef Michael Gregersen udtaler: "Vi har gennem årene udviklet en campingplads, der dækker de flestes behov. Med det ustadige vejr i Danmark er det selvfølgelig et stort aktiv med vores indendørs tropiske badeland."

Men pladsen har også fundet ud af, at der skal endnu mere til for, at underholde børnene, så i alle børnenes ferier tilbydes der et utal af arrangementer. Helt specielt for efterårsferien er temaet selvfølgelig Halloween. Her kan både voksne og børn underholde sig med loppemarked i kostalden, banko og spas i badeland.

Desuden har pladsen også en restaurant, kaldet Eventyrkroen, hvor de er vært, for et lækkert måltid mad.

"Et af højdepunkterne er vores uhyggelige natteløb, her får vi virkelig skræmt både voksne og børn. Så meget, så de kommer igen." siger Helle Ålkjær, mens hun griner lidt.

Læs mere om den "uhyggelige" efterårsferie her.