Camping og kanotur

Campingland.dk - Den 14/06-2016

Campingpladser ·  Lyder kanotur og overnatning i luksus telte tiltalende, så er ”glamping” måske lige dig.

Konceptet er klar, ”hotelværelset” er taget med ud i naturen, så du har muligheden for at nyde den på tætteste hold, samt forkæle dig selv i rolige omgivelser, samt komme på kanotur på Gudenåen.

I disse luksus telte finder du: Rigtige senge at sove i, køleskab, højere til ”loftet” mm.

Glamping turene er lavet i et samarbejde mellem Bamsebo Camping og Truust Camping Silkeborg, fælles for begge campingpladser er, at de er beliggende ved Gudenåen. Det giver derfor muligheden for at man komme på forskellige kanoture, hvor man får en overnatning på begge pladser, turene er af 2 eller 3 dages varighed.

Hvad så med min bil, hvordan kommer den fra a til b?
Hvis du eksempelvis vælger af begive dig ud på den længste tur fra Silkeborg til Langå på 3 dage, og du her starter i Silkeborg sørger pladserne for, at din bil bliver fragtet fra startstedet til ankomst stedet 3 dage senere. Så du skal blot koncentrere dig om at slappe af og nyde turen fra sted til sted.

Steen Lejrchef på Bamsebo Camping fortæller her lidt om produktet: ” Vi har med et produkt at gøre som er ud over det sædvanlige, lige frem en stemning at sydlandsk himmelstrøg. Den følelse får man når man ser teltene. Så vi glæder ost til at tage imod nye såvel gamle gæster som gerne vil opgradere til noget luksus.”

Bettina lejrchef på Truust Camping Silkeborg fortsætter, på spørgsmål om hvad hun håber gæsterne kommer til at opleve/mærke: "Jeg håber gæsterne kan slappe af, nyde naturen, hinanden, koble helt fra og ikke tænke på alt det praktiske, men i stedet glæde sig over en skøn oplevelse ved Gudenåen."

Læs mere om turene her.