DK's bedste gæsteoplevelse–Hædren gik til...

Campingland.dk - Den 16/03-2015

Campingpladser ·  Bryrup Camping blev hædret ved uddeling af temapriserne fra Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpriser, her modtog pladsen prisen for bedste gæsteoplevelse

Med tiltaget AKTIV Camp – bevægelse, sundhed og velvære har Bryrup Camping udviklet en anderledes ferieoplevelse, der har vakt stor efterspørgsel hos gæsterne.

Bryrup Camping har med AKTIV Camp skabt en anderledes og eftertragtet form for ferie. Med aktiviteter for enhver smag står alle gæster hos Bryrup Camping med muligheden for at pleje lysten til lidt aktivitet i ferien.

”At være indstillet til denne pris syntes vi var fantastisk, men at vi så vandt den, er vi utrolig stolte og beærede over. Vi glæder os nu til at arbejde videre med vores “Aktiv koncept”, så vi kan gøre det endnu bedre, fortæller Mette og Carsten Andersen, ejere af Bryrup Camping”

Er du til daglige løbeture, hyggelige gåture eller måske krævende mountainbike ruter i skoven – ja, så har Bryrup Camping ferie for dig og familien. Hos Bryrup finder du 8 gennemgående aktiviteter, hvor du i enkelte finder længde-, sværhedsgrads- og alder variation. Aktiviteterne er ”Badning”, ”Cykling”, ”Gå & løb”, ”Geocaching”, ”Kano & Kajak”, ”Fiskeri”, ”Golf” og ”Sjov, Leg og Spil”.

Silkeborgsøerne danner rammen
Bryrup Camping ligger i det naturskønne område ved Silkeborgsøerne. Vand, skov og duften af frisk luft skaber rammen for dejlige oplevelser for hele familien. Området er ideelt til aktiviteter ved vandet, til gå eller cykleture i skoven – eller måske bare til afslapning i liggestolen med månedens bestseller. Med sine 4-stjerner byder Bryrup Camping ikke blot på skøn natur – pladsens faciliteter er nemlig ligeledes i højeste kvalitet.

Kun det bedste til de bedste gæster…
Anerkendelsen fra Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris vidner om ferieoplevelser af højeste kvalitet. Pladsen og området kombineret med AKTIV Camp konceptet giver hele familien en dejlig og oplevelsestig campingferie.

AKTIV Camp – eller aktiv ferie hos Bryrup Camping har ingen aldersbegrænsning, og ferien kan uden problemer kombineres med skønne naturoplevelser, gode familiestunder og en dejlig følelse af at have udrettet noget godt for sig selv, sit helbred og sin familie.

Med AKTIV Camp er det hele sat i system, så det er let for gæsterne at bruge omgivelserne til at være aktive med. Bryrup Camping slår bommen op til den nye sæson fredag d. 27/3 – og glæder sig til at modtage de første gæster til nogle dejlige forårsdage i påsken.

Ta’ et kig på Bryrup Campings mange aktiviteterne her