Derfor er all inclusive camping så populært.

Campingland.dk - Den 21/04-2017

Campingpladser ·  Mange pladser har taget konceptet til sig, en af dem der har kørt konceptet længe og hele tiden forsøger at optimere på det, er Trine og Michael Uglvig Madsen, ejere af Sandager Næs Camping.

De kører i år på 5. sæson og har siden starten oplevet stor efterspørgsel på den lidt anderledes form for campingferie, for her er der næsten sørgeret for alt når campisten kommer, i form af aktiviteter, morgenbrød, snacks mv. Pladsen har siden starten oplevet en stor vækst i tilgangen af campister der ønsker disse pakker.

Til spørgsmålet om hvilke 3 ting Michael tror er den væsentligste årsag til at denne form for campingferie er en stor succes er:
- Det er nemt, der er sørget for en stor del af det som familien selv plejer at skulle stå for.
- Man behøver blot at koncentrere om at familien har det godt og slappe af.
- Prisen er fast og gennemskuelig

Fremtidsplanerne på Sandagernæs Camping
Til spørgsmålet: Hvad så med fremtiden, kan der komme endnu mere i pakkerne, der er jo stort set tænkt på alt? Her svare Michael: ”Vi er ved at nå limit, jeg synes vi efterhånden har tænkt på rigtig meget og får rigtig gode tilbagemeldinger fra de besøgende. Men når det så er sagt forsøger vi hele tiden at optimere, og seneste skud på pakkerne er 5 x valgfri kaffe ”to go” fra vores nye kaffebar. Børnene får rigtigt meget ud af vores koncept, men man må heller ikke glemme forældrene, Så håber at de caffe latte drikkende mødre vil tage godt imod vores nye tiltag" Svarer Michael med et smil.

En uge all inclusive sommerferie på Sandagernæs indeholder følgende: Plads til egen campingvogn, autocamper eller telt i 7 dage, Persongebyr for 2 voksne og 2 børn (2-11år) (ekstra personer kan tilkøbes), Frit forbrug af strøm, Frit forbrug af varmt bad
Frit forbrug af internet, 2 stk. billetter til segway bane, 2 stk. billetter til speedbådsræs, 2 stk. billetter til “Walk on water”, 8 stk. friskbagte rundstykker alle 7 dage.
“Hyggepakken”, 400g blandselv slik, 2 stk. 40cl slushice, 2 stk. lune popcorn, 1 stk. velsmagende rødvin til forældrene, 5 x valgfri kvalitets Kaffe “To Go”.
Derudover er der fri adgang til badeland, fri afbenyttelse af mooncars, gratis snobrød.

Kunne man forestille sig at der i fremtiden også var aftensmad med ? ”Tror sagtens at det kunne virke for andre pladser, men vi ser at vores gæster selv nyder at lave mad, og det syntes jeg ikke vi skal pille ved, så hellere holde prisen i et fornuftigt leje, men mon ikke vi finder på noget nyt igen til næste sæson ☺ Slutter lejrchefen.

> Læs mere om Sandagernæs All inclusive koncepter her.