Djurs Sommerland har igen fået pris

Campingland.dk - Den 20/03-2015

På tur ·  For andet år i træk har Djurs Sommerland vundet prisen som Nordens bedste sommerland. På det store svenske rejsesite Barnsemester.se

har næsten 50.000 personer deltaget i afstemningen, hvor de blandt andet har kåret deres favorit sommerland.

For andet år i træk har brugerne på Sveriges største rejsesite for børnefamilier stemt på Djurs Sommerland som favoritten til titlen ”Nordens bedste sommerland” blandt de største sommerlande i hele Norden. Populariteten mærker
Djurs Sommerland også i besøgstallet, der er steget med over 30% siden 2008.

Djurs Sommerlands adm. direktør Henrik B. Nielsen siger begejstret: ”Vi er meget glade for, at så mange har stemt på os som Nordens bedste sommerland. Det viser, at vi med udviklingen af parken med store investeringer i tematiserede forlystelser og den ekstra gode service har formået at give børnefamilier, også uden for Danmarks grænser, oplevelser af høj kvalitet.”

Siden 2008 har Djurs Sommerland investeret mere end 300 millioner kroner i nye tematiserede forlystelser og forbedringer i parken. Senest er der investeret 45 millioner kroner i et helt nyt temaland med 10 nye forlystelser, som står klar til sæsonåbningen den 1. maj.

Nyt stort temaland - Bondegårdsland med 10 nye forlystelser
Det nye temaland bliver fantasifuldt skabt som et bondegårdsunivers med 10 splinternye forlystelser for hele familien. Området tematiseres med elementer fra bondegårdsmiljøet, som stråtækte bindingsværkshuse, vandmølle, farvestrålende landbrugsmaskiner og oversize grøntsager.

Adm. direktør Henrik B. Nielsen forklarer valget af bondegårdstemaet: ”Bondegården er typisk dansk og appellerer rigtig godt til børnefamilierne. Samtidig ser vi, at universet er utroligt populært i andre forlystelsesparker international set, og vi mærker allerede nu en stor interesse for det nye temaland. Så jeg er sikker på, at årets nyhed vil tiltrække mange nye børnefamilier til Djurs Sommerland i den kommende sæson”.

Find campingpladser i nærheden af Djurs Sommerland her