Djurs Sommerland har igen vundet en pris

Campingland.dk - Den 31/03-2014

Camping ·  nemlig prisen som nordens bedste sommerland.
Find campingpladser i nærheden af Djurs sommerland her.

Det er brugerne af det store familiesite Barnsemester.se, som har kåret Djurs Sommerland som Nordens bedste. Administrerende direktør Henrik B. Nielsen tager kåringen som en stor anerkendelse af Djurs Sommerlands udvikling over de seneste år.

”Vi er naturligvis utroligt stolte over prisen som Nordens bedste sommerland. Det viser os, at vi rammer rigtigt med vores store fokus på at udvikle parken, så man både kan opleve Danmarks største rutschebaner samt sjove og spændende forlystelser for familiens mindste. Samtidig har vores 500 medarbejdere formået at give rigtigt mange børnefamilier også uden for Danmarks grænser store oplevelser og ekstra god service.”

Siden 2008 har Djurs Sommerland investeret over 250 millioner kroner i nye tematiserede forlystelser – senest i 2013-nyheden Juvelen, der er Danmarks længste rutschebane og eneste double launch coaster. I samme periode har forlystelsesparken realiseret en vækst i besøgstallet på 40 procent og satte sidste år ny besøgsrekord med 752.000 gæster.

Nye vikingetogter venter
Djurs Sommerland åbner for årets sæson lørdag den 10. maj, og også i år er der nye store oplevelser i vente for alle børnefamilier.

”Vi udvider i år med et nyt temaland, så børnefamilierne nu kan gå på opdagelse i otte forskellige temaområder. I det nye Vikingeland åbner vi samtidig to nye familieforlystelser – i Drageskibet kommer man på togt i et 13 meter langt vikingeskib, der svinger 20 meter op i luften, og i Vikingetårnene skal man hejse sig selv otte meter op i luften. Med de to nye tematiserede forlystelser er jeg sikker på, at vi tiltrækker mange både danske og udenlandske børnefamilier i 2014,” siger Henrik B. Nielsen.

Find campingpladser i nærheden af Djurssommerland her.