Forbedringer på Auning Camping

Campingland.dk - Den 07/01-2011

Campingpladser ·  Auning Camping har optimismen om en god turistsæson i 2011 i behold, hvilket man vælger at underbygge med en stor del forbedringer på pladsen hen over vinteren. Godt nok var 2010 50-års jubilæumsår, men det gør ikke, at man vælger at slappe af op til sin 51. sæson.

Man vælger bl.a. at sige farvel til det gammeldags system med bademønter for i stedet at inkludere badevandet i overnatningsprisen. En ting der nok vil glæde rigtig mange besøgende! Alle kender problematikken med, at man enten har glemt en mønt, ikke har flere eller at maskinen simpelthen ikke virker. De problemer er man nu ude over på Auning Camping.

Derudover tillader man også ecampisterne adgang. Og hvad betyder det så lige præcis? Det betyder simpelthen, at man nu tilbyder et hotspot på hele campingpladsen således at de besøgende frit kan gå på nettet rundt på hele pladsen. Det eneste, det kræver, er registrering i informationen – også kaldt INFO.

Autocampere er også blevet tilgodeset med særlige autocamperpladser fra kun €7 for en plads fra 20-10. På den måde er det altså muligt at ankomme sent og køre tidligt, men alligevel have mulighed for toiletbesøg og adgang til badefaciliteterne.

Afslutningsvis har man fra Auning Campings side også valgt at tilslutte sig forskellige rabatordninger hen over 2010. Djurspakken.dk, som man fra Auning Campings side er medlem af, har over året set en udvikling og med særligt Djurs sommerland som trækplaster giver det også campingpladserne mere fokus.

Auning Camping har ydermere tilsluttet sig ACSI-rabatordningen, hvilket gør, at man med et ACSI Campingcard kan få to overnatninger inkl. Bad og el fra kun €11 ekskl. miljøtillæg. Man håber dette kan tiltrække flere besøgende til pladsen.