Hessellund Sø Camping indstillet til turismevækstprisen

Campingland.dk - Den 30/10-2015

Campingpladser ·  Grundet der store investering i campingpladsen, en ny café, kiosk og reception, er nogle af tiltagende, der har fået dem indstillet til prisen.

Pladsen er indstillet til prisen i Region Midtjylland, "temapris 2" gives til kanditaten, hvor nytænkning omkring inddragelse af lokale ressourcer har bidraget til at løfte og styrke områdets vækspotentiale.

Fuld gang i pladsen i vinterhalvåret

Det må man sige, de har formået på Hessellund Sø Camping. Her startede de op i september 2014 med et kæmpe projekt, nemlig en investering i ny 500 kvm bygning, som i dag indeholder information, butik og café.

Projektet stod klar bare én uge før den officielle åbning d. 27. marts 2015. Lejrchef-parret, Marianne og Jørgen, har haft rygende travlt for at blive klar til sæsonstart. Da der var flest folk i gang på projektet, var Jørgen byggeleder for hele 21 mand. Ellers har Jørgen og Kurt (tømrer og altmuligmand på pladsen) været indover hele projektet, hvor Marianne har været den, der har sørget for orden.

”Det har krævet lange dage og sved på panden fra alle mand for at kunne forbedre rammerne og oplevelsen for en campingferie på Hessellund Sø Camping”, siger Marianne.
Resultaterne taler for sig selv: Gæsterne har taget i gennemsnit 1 overnatning mere på campingpladsen, og butikkens omsætning er steget med 5%.

Der var brug for dobbelt så meget personale

Den nye café har overrasket alle - inklusiv de to lejrchefer. De havde regnet med, at ”halvanden mand” ansat i caféen ville være nok. Men gæsterne på pladsen har besøgt caféen så ofte, at det har krævet næsten 3 mand hele tiden for at holde leveringstid og kvalitet oppe på et højt niveau.

I forhold til den gamle café, er der i den nye omsat for hele 400.000,- mere.

Forbedringerne fortsætter

Da spørgsmålet går på om de så ikke trænger til en pause, nu når vinterhalvåret bød på mere end fuldtidsjobs, svarer Marianne:
”Jo, en lille ferie kunne være tiltrængt, og Jørgen havde sagt, at der ikke skulle laves de store ting i vinteren 2015/16. Men han kan ikke sidde stille og har allerede gang i mange projekter, som kommer til at stå klar til sæsonen 2016”

Udviklingen af pladsen fortsætter altså. Det er præcis det, der skal til for at kunne blive indstillet til turismevækstprisen.

Læs mere om Hessellund Sø Camping her.