Hold maden kold i sommervarmen

Campingland.dk - Den 07/07-2014

Camping ·  Alle, der holder af friluftsliv og af at spise udendørs, ved, hvor vigtigt det er at holde maden frisk, og derfor har Outwell® udviklet en kollektion af bløde køletasker til forskellige formål.

Kollektionen afspejler, ligesom Outwells populære kølebokse, brandets kerneværdier, nemlig kvalitet, funktionalitet og stil. Der findes fire serier af bløde køletasker: Thermcool, Cooltime, Chill-bins og Picnic tasker. Tilsammen sikrer de et bredt udvalg af løsninger til opbevaring af mad og drikkevarer på campingpladsen, og når man er på skovtur, på dagstur eller på farten.

De nye slidstærke Thermcool tasker, som tilmed er nemme at rengøre, er designet til at opfylde mange forskellige behov. Solidt polyester med reflekterende sølvfarvet aluminiumsfolie indvendig sikrer et stilfuldt look og en effektiv isolering. Thermcool S (10 liter) og Thermcool M (20 liter) er kvadratiske, nemme at pakke og giver masser af plads til alt det nødvendige. Thermcool L er en 30-liters taske med plads til mad og drikkevarer til en stor familie. Alle tre modeller har en regulerbar skulderstrop og en yderlomme med lynlås.

Nye farver og endnu mere elegant design gør de isolerede Cooltime tasker endnu mere attraktive i 2014. Taskerne er en pålidelig løsning designet til familiecampister og kan f.eks. tages med på skovtur, på stranden, på indkøb og på farten. Tre forskellige størrelser sikrer, at der er noget for enhver smag: Cooltime S (10 liter), Cooltime M (20 liter) og Cooltime L (30 liter). Alle modeller er fremstillet af slidstærkt polyester og PEVA-indermateriale, som er nemt at rengøre, og forsynet med en udvendig netlomme og en regulerbar skulderstrop. Endvidere er de to største tasker udstyret med kompressionsstropper til at reducere kapaciteten og dermed sikre den bedst mulige køleeffekt, når tasken ikke er helt fuld.

De populære Chill-bins videreføres i 2014. Med et bredt udvalg af størrelser fra 15 til 50 liter er disse bløde og isolerende tasker ideelle til alt fra lange ferier og shopping til skovture og festivaler. De er alle forsynet med et mindre velcrolåg i låget, som er nemt at åbne, men kan selvfølgelig også åbnes helt, så de bliver nemme at pakke. Desuden er de udstyret med en baglomme og en stor, iøjnefaldende frontlomme med selvlysende elastiksnore, som er ideelle til at holde på f.eks. et viskestykke. Alle modellerne har skulderstrop og to håndtag.

Find flere køletasker her