Hvidbjerg Strand Feriepark – 40 år med fuld fart på

Campingland.dk - Den 20/05-2016

Campingpladser ·  Ingen kunne have forudset, hvilken rejse, der begyndte i 1976, da Mona og Thorkild Slaikjær købte en lille primitiv campingplads i Blåvand. Faktum er dog, at Danmarks mest prisbelønnede campingplads nu kan fejre 40 års jubilæum.

- Mine forældre har aldrig været i tvivl om, at der skulle satses på kvalitetscamping, hvilket den gang skete i form af moderne facilitetsbygninger. Nærheden til den omkringliggende Vesterhavsnatur i kombination med gode forhold for campinggæster har dannet grundlag for der hvor vi som virksomhed er i dag, siger Steen Slaikjær, der i dag ejer campingpladsen sammen med sin søster Lene Slaikjær Grønlund.

I dag er moderne faciliteterne noget campinggæster tager for givet, men det var det på ingen måde på den tid, og det gav genlyd i hele Danmark og langt ned i Tyskland, at den danske plads var noget for sig. Det gjorde det i den grad også i 1989, hvor familien kunne slå dørene op til det tropiske indendørs badeland. Hvidbjerg Strand Feriepark kunne som den første campingplads i Danmark bryste sig af de maksimale fem stjerner.

Generationsskiftet kom sammen med årtusindeskiftet, hvor Mona og Thorkild Slaikjær overdrager campingpladsen til søskendeparret Lene og Steen Slaikjær. De aktive forældre er dog stadig en vigtigt del af campingpladsens drift. Der er brug for alle kræfter, når sæsonens mange forventningsfulde gæster kommer på ferie.

- Kombinationen af familiens samlede erfaringer og lyst til at afprøve nye ideer er en grundsten her på Hvidbjerg. De store beslutninger træffes omkring middagsbordet, og vi elsker at vores gæster udfordrer os med både store og små forslag til, hvordan vi kan gøre ferieoplevelserne endnu bedre, siger Lene Slaikjær Grønlund fra Hvidbjerg Strand Feriepark.

De seneste 15 år er det kun gået en vej. Kvalitetshytter med egen sø og jacuzzi skyder frem og bliver en kæmpe succes for gæster, der ikke har egen campingvogn, men som elsker at være på en campingplads. I 2009 – midt i finanskrisen - slås endnu et kvalitetsstempel fast. Her åbnes et af Danmarks mest imponerende wellnesscentre med et væld af ”oplevelsesbade” ude som inde. En investering på 32 mio. der markerer at campingpladsen er noget helt særligt i Europa. To år senere åbner Playcity og campingpladsen kan nu tilbyde indendørsoplevelser for alle familiemedlemmer.

- Vi stopper forhåbentlig aldrig. De nye Fiskehuse, badebroen i Vesterhavet, den nye restaurant og det moderne indgangsparti til badelandet er eksempler på den retning vi bevæger os i. Vort fokus ligger i dag som dengang for 40 år siden på kvalitet, siger Steen Slaikjær.

- Jeg er helt enig med Steen, og det glæder os oprigtigt, at så mange danske og udenlandske gæster sætter pris på høj kvalitet. Hvis alt går vel, kan vi i september påbegynde et spændende hotelprojekt, der har direkte forbindelse til campingpladsen. Planen er, at det skal stå færdigt til sæsonen 2017, siger Lene Slaikjær.

Hvidbjerg Strand Feriepark er på alle tænkelige måder en lysende campingstjerne på Danmarks turisthimmel. Kombinationen af campingliv tæt på naturen, moderne faciliteter og oplevelser af højeste kvalitet, har vist sig at være både langtidsholdbar og en virkelig god investering, så fremtiden ser lys ud for Hvidbjerg Strand Feriepark.

Læs mere om Hvidbjerg Strand Feriepark her