Kulturelle oplevelser på trækkrogen

Campingland.dk - Den 20/04-2016

Campingpladser ·  Tema camping, er blevet et varemærke på Mariager camping der i år kan fejre 10 års jubilæum. Senest skud på stammen er "kulturophold"

Kurophold, bilferie, vinrejse, by- og kultur-ferie eller måske et højskoleophold, – hvilken slags ferie skal vi egentlig vælge i år? Det er der mange der tænker i disse dage.

Svaret er måske her, et ”Kulturophold” på Mariager Camping, så kan man ifølge lejrchefen Kenneth få ”4 dage med det hele”, lige ned til Mariager Fjord, og i gåafstand til rosen- og klosterbyen Mariager.

Seneste skud på stammen af tema campingture på Mariager Camping, er kulturophold.

Kulturophold i Mariager, som det rigtigt hedder, er en helt ny form for campingferie, Her udtaler Kenneth lejrchef på pladsen på tiende år, omkring hvem ”et kultur ophold” er egnet for: ”Turen er specielt tilegnet gæster, der værdsætter kulturelle oplevelser, fællesskab, god mad og en skøn natur. Overnatning foregår i egen campingvogn, og i løbet af de fire dage, som kulturopholdet varer, tilbydes gæsterne et mangfoldigt og varieret program af spændende oplevelser i Mariager og omegn. Inkluderet i prisen er både besøg på Mariager Saltcenter og Gasmuseet, ligesom der indgår guidet byrundtur, en aften med lækker buffet og afhængig af tidspunktet fx også en koncert, en tur med Svanen, vinsmagning mm.”

I 2016 er der på Mariager Camping planlagt ”Kultur-ophold” i uge 22 og 34, men campingpladsens ejere, Anni og Kenneth Malgo Jensen håber det vil blive en succes, som gerne skal blive en fast del af tilbuddene på Mariager Camping.

På spørgsmålet om der så er tid til andet end ovenstående program, svar Kenneth Malgo Jensen: ”Mariager er jo en helt fantastisk smuk by, der oser af historie og kultur, og det vi har sat på programmet, er jo kun et udpluk af. Programmet er dog ikke strammere, end at der også er plads til individuelle udflugter til fx Hohøj, Rosenhave, Mariager Museum eller blot en stille stund med et glas vin eller en god bog og et kig på fjorden. ”

Kulturophold er den seneste af en række særlige camping-ophold familien Malgo Jensen igennem deres nu 10 år på Mariager Camping, er blevet kendt for, fx tilbyder de også Bedsteforældreuge, Lysregatta-ophold, en særlig Mariager weekend mm.

Se mere på www.mariagercamping.dk