Lørdag åbner Danmarks dyreste forlystelse i Djurs Sommerland

Campingland.dk - Den 03/05-2017

På tur ·  Når Djurs Sommerland åbner lørdag den 6. maj, kan alle børnefamilier tage den første tur i årets store rutschebane-nyhed DrageKongen. Den nye rutschebane er Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – med en pris på 90 mio. kroner er den også Danmarks dyreste forlystelse nogensinde. Det giver store forventninger i Djurs Sommerland, der går efter at slå parkens besøgsrekord fra 2015.

”Vi glæder os utroligt meget til at se parkens gæster tage de allerførste ture i DrageKongen på lørdag. Det bliver højdepunktet for vores største forlystelsesprojekt til dato – alene byggeriet af rutschebanen har været et år undervejs, og forud er gået flere års planlægning i samarbejde med udenlandske designere,” siger administrerende direktør i
Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

Med en topfart på 85 kilometer i timen, en længde på 825 meter og en højde på 30 meter er DrageKongen Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – en rutschebane, hvor vognene er placeret under skinnerne, og benene svæver frit i luften.

Lover adrenalin-sus
Den nye rutschebane er placeret i et 10.000 kvadratmeter stort område, hvor store templer, grønne bambusplanter og frygtindgydende drager skaber et kæmpe asiatisk univers. Samtidig hæver DrageKongens markante røde skinner sig højt over trækronerne, så gæsterne allerede ved ankomst til parken ved, at der er noget stort i vente.

”Vi går altid efter at skabe unikke, tematiserede oplevelser, og det er også tanken bag DrageKongen. Vi har skabt et asiatisk univers, hvor gæsterne med høj fart skydes ind i dragens mørke grotte, før rutschebanen stiger 30 meter til vejrs – og så dykker med 85 km/t gennem en underjordisk tunnel. Jeg kan godt garantere adrenalin-sus på den 825 meter lange tur,” siger Henrik B. Nielsen.

Allerede stor interesse
Selvom Djurs Sommerland først åbner på lørdag, har Henrik B. Nielsen allerede nu store forventninger til årets sæson.

”Vi har mærket en utroligt stor interesse for DrageKongen, lige siden vi offentliggjorde nyheden for et år siden – både fra danske og udenlandske børnefamilier samt rutschebaneentusiaster fra hele verden. Med sin ’thrill-faktor’ tiltaler den fartglade gæster i alle aldre, selvom børn allerede kan prøve den fra 120 cm,” siger han og fortsætter:
”Samtidig har vi over de senere år investeret over 400 millioner kroner i nye store rutschebaner og familieforlystelser, og vi kan derfor mærke en kæmpe interesse i at besøge Djurs Sommerland både fra danske og udenlandske turister. Vi har lige afsluttet vores bedste forsalg af Sæsonkort nogensinde, og det giver gode indikationer på, at vi når besøgsrekorden på 800.000 gæster fra 2015.”

> Find campingpladser i nærheden af Djurs Sommerland her