Med palmer på camping i Frederikshavn

Campingland.dk - Den 03/03-2017

Campingpladser ·  Nordstrand Camping i Frederikshavn taget skridtet fuldt ud og tilbyder camping- og hytteferie i en helt særlig ferieverden med oplevelser for hele familien – og hvor al slags vejr er godt vejr. På palmestranden når solen skinner, eller i FunHouse når vejret er gråt.

Når familien skal på ferie, kan det være svært at blive enige om, hvor ferien skal gå hen. Der skal være aktiviteter for både børn og voksne. Pladsen har derfor gjort det lettere for gæsterne at finde en løsning, der vækker glæde i hele familien. Her er der aktiviteter og oplevelser for både børn, unge og ældre.

”Det handler om, at vi gerne vil tilbyde vores gæster en ferie, hvor der er noget for alle aldre. Vi glæder os til at byde dem velkommen til en nordjysk verden, hvor det er lige meget om solen skinner, eller om det regner – for her er vejret altid godt, og gæsterne får en god ferie lige meget hvad,” siger en smilende Mogens Sønderkær, der driver campingpladsen i Frederikshavn sammen med sin kone, Pia Sønderkær.

Dårligt vejr er også godt vejr
Nordstrand Camping ligger centralt i forhold til mange attraktioner og oplevelser i Nordjylland. Man vil også kunne opleve en helt unik feriestemning på selve campingpladsen. Hver sommer bliver 100 palmer placeret på palmestranden, som skaber en særlig sydlandsk stemning i det nordjyske. Også det 1.500 m2 store FunHouse på Nordstrand Camping er en oplevelse værd.

For at gøre oplevelsen mere unik, har campingpladsen samlet en verden til ferie – nærmere betegnet fire forskellige verdener. Her finder man: ”Palmestrand”, ”FunHouse”, ”Frederikshavn” og ”På udflugt”. Heri er både udendørs aktiviteter og afslapning, indendørs sjov og leg – og kulturelle oplevelser og udflugter.

Med de fire verdener er det nemt og overskueligt for gæsterne at se de mange muligheder og blive inspireret til en ferie efter deres ønsker og behov.

Til glæde for alle
Hos Nordstrand Camping i Frederikshavn har man mærket en tendens til, at det ikke længere er tilstrækkeligt for gæsterne at nyde ferien i stolen ved campingvognen. Det har derfor været et naturligt skridt, at føre den unikke fortælling om pladsens muligheder videre til gæsterne.

”Gæsterne efterspørger langt flere muligheder, når de er på camping. Derfor vil vi gerne fortælle vores gæster, at her på Nordstrand Camping har vi alt samlet ét sted – her er der noget for hele familien,” siger Mogens Sønderkær, der glæder sig til at byde alle gæster velkommen i den nye sæson.

Læs mere om Nordstrand Camping i Frederikshavn her