”Mobilhome by” på Tannisby Camping

campingland.dk - Den 03/08-2015

Campingpladser ·  Pladsen der som den første I Danmark kan tilbyde campisterne og gæsterne at eje eget mobilhome på campingpladsen.

2 års arbejde belønnet.
2 år var tiden der skulle gå inden Kasper Wæhrens, Lejrchef på Tannisby Camping i Tversted, kunne starte salget af privatejede mobilhomes på sin campingplads på vestkysten i Nordjylland. Pladsen er dermed Danmarks første hvor denne mulighed blev en realitet.

De 2 første mobilhomes er allerede solgt, i et projekt der på sigt skal rumme 20-30 mobilhomes.

Den første blev solgt til et Norsk par og nummer to er ejet af et dansk par, så salget er kommet godt fra land i det nordjyske.
Projektet vil blive kørt over 3 etaper, hvor der i første omgang skal sælges op til 10 stk. i 2015, derefter 2 x 5 stk. og slutteligt 2 x 5 stk.

Alle Mobilhomes kommer til at ligge i et område for sig, særskilt indrettet med egne tilslutning af vand, strøm, netværk og TV.

Der ligger mange tanker bag det nye koncept.
Kasper udtaler: ”Mange gæster stopper på et tidspunkt med at campere. Det kan bero på alder, sygdom eller besværlighed med opstilling og nedtagning af campingvogn og fortelt, der sætter en begrænsning. Eller måske har man lyst til en mere ”almindelig” boligform, selvom man er på en campingplads.”

Den luksus man kan få i sit hjem eller i sit sommerhus, kan nu fås på campingpladsen også – Men man har stadig det skønne campingliv lige udenfor døren.

Mange tidligere campister savner livet på en campingplads, der jo er helt unikt.

"De vogne vi allerede har fået på pladsen, har jeg selv designet indvendig og udvendig" siger Kasper Wæhrens og tilføjer "Men du kan selv være med til at indrette netop din vogn. Har du specielle ønsker, informerer vi fabrikken – og får en konkret pris på ændringerne.
Da jeg ikke er en del af handelen, men udelukkende etablerer en forbindelse mellem gæst og fabrik, handler gæsten faktisk direkte i England, og får lidt bedre priser."

Derudover skal alle Mobilhomes have ensartet udtryk udenpå, dette er bestemt for at fastholde pladsen flot og præsentabel, så stilen er i samme design

Læs mere om Tannisby Camping her