Nu med mere udsigt i Tårup på Fyn

Campingland.dk - Den 15/06-2015

Campingpladser ·  Pladserne på Tårup Strand Camping har altid haft udsigt til vand, nu har de blot fået mere af den, da et område med træer og buske er blevet ryddet. Det vækker stor glæde hos de besøgende campister.

Man vil måske tro at udsigten til mere vand er skabt for at give bedre udsigt fra pladserne, men det er ikke tilfældet. Campingpladsen har sammen med Nyborg kommune samt Natur og Erhvervsstyrelsen gennemført dette projekt for at genskabe naturen i området som det har været engang. Området omkring pladsen er et af de sidste steder hvor den sjældne klokkefrø yngler, den har en helt speciel kvækkelyd.

Miljøbevidst Campingplads.
Ulrich som er Lejrchef og indehaver af pladsen har også investeret i et solfangeranlæg, som er koblet til bruseanlægget, og på den måde forsøges der hele tiden at tænke på miljøet og grøn energi, solceller ville han også gerne have investeret i, men lovgivning betyder at det ikke er muligt på pladsen.

Naturen der præger pladsen.
Det ikke kun sjældne frøer der kan findes i området, pladsen er også ideelt udgangspunkt for lystfiskeri og specielt havørredfiskeri er et hit blandt de besøgende. Stranden er nemlig pladsens ”baghave”, udover det er der masser af aktivitets muligheder, eksempelvis 2 legepladser, 2 hoppepuder, volley bane mv.

Du kan læse mere om den ”grønne” campingplads, Tårup Strand Camping her.