Nu med plads til flere autocampere

Campingland.dk - Den 21/04-2017

Campingpladser ·  Autocamper-udvidelse skal fejres over en hel weekend. En autocamper er ikke længere et sjældent syn på vejene, og står det til ejerne af Søndervig Camping, må autocampere også gerne blive en endnu større del af livet på pladsen.

I år har de fordoblet antallet af pladser specielt indrettet til autocampere, så der nu er 12, og det bliver fejret over en hel weekend.

”Ideen om at markere det opstod, da vi gik og gjorde pladserne klar, og så udviklede det sig til at blive en hel weekend for autocampere,” fortæller Lise Kroning, der sammen med sin mand Robert Kroning driver Søndervig Camping.

Foreløbig har over 50 autocampister meldt deres ankomst. Hele campingpladsen – og ikke kun autocamperpladsen – tages derfor i brug til arrangementet. Ideen er, at dem, der har lyst, kan vise deres autocamper frem for de andre – og også gerne for andre nysgerrige, der måske drømmer om at holde ferie på hjul.

”Det er et fantastisk tiltag. Det er dejligt med en campingplads, der er åben over for de behov, vi som autocampister har. Det er vigtigt at bakke op om det, så vi kommer selvfølgelig med til åbningsweekenden,” siger Dorthe Jensen, der sammen med sin mand Finn ofte er på tur med deres autocamper.

Lise og Robert Kroning kan mærke, at der er flere og flere danskere, der får en autocamper. Nogle vil gerne bruge friheden til at parkere hvor som helst i Danmark, men der er mange, der gerne vil overnatte på en autocamperplads eller en campingplads, hvor de kan bruge faciliteterne – selv om de i princippet har det hele i en autocamper.

”Derfor har vi lavet tilbud, der er tilpasset autocampisterne. Hos os kan de selv vælge, om de blot vil overnatte, eller om de vil have den store pakke med adgang til det hele,” siger Robert Kroning.

Alle er meget velkomne lørdag eftermiddag, hvor der er officiel åbning og mulighed for at få en god snak om livet som autocampist.

> Læs mere om pladsen med de mange autocamper pladser her

Program for autocamperweekenden
Fredag 28. april
20.30: Fælles ankomst i vores opholdsrum

Lørdag 29. april
13.00: Officiel åbning af autocamperpladsen med tale og hejsning af vores nye autocamperflag. Turistdirektør Sebastian Schaper klipper den røde snor.
13.30-16.00: Åben autocamper. Kom og se, hvordan folk har indrettet sig i deres autocamper og få en snak om livet som autocampist.
Anette og Jens Erik fra Dancamper i Horsens viser to autocampere frem.
Mød også Dansk Autocamper Forening.
20.30: Bålhygge med sang og friskbrygget kaffe.

Søndag 30. april
08.00: Fælles gåtur til stranden for de morgenfriske.