Nye ejere af Fjordlyst Camping og Hotel

Campingland.dk - Den 11/04-2014

Campingpladser ·  Nuværende ejere af Gåsevig Strand Camping, Pia og Martin Bugslag, har pr. 1 Marts købt Fjordlyst Hotel og Camping i Aabenraa.

Fjordlyst kan tilbyde overnatning til Hotelgæster, Camping, Hytter eller på vores speciel Autocamperplads hvor der kan tjekkes ind 24 timer i døgnet.

Pladsen er liggende i den sydlige del af Aabenraa by med fin udsigt fra opholdsarealerne ud over byen og fjorden. Gennem de sidste 10 år er pladsen blevet renoveret og gået fra 1 stjernet campingplads til i dag 3 stjerner, samtidigt er vandrehjemmet opkvalificeret til hotelstandart og fungere nu som morgenmads hotel. Derudover råder pladsen over et specielt autocamperområde hvor der er muligt at tjekke ind 24 timer i døgnet, her er der mulighed for en billigere overnatning og mulighed for tilkøb af diverse ekstra ydelser så som bad, rent vand m.m.

Vi har siden 2007 ejet Gåsevig Strand Camping så hel ny i branchen er vi ikke, vi har kunne se muligheder i både en by camping og en strand camping med kun 15 km. afstand, det kunne være den ene weekend, at man havde lyst til at se byen og Sønderjyllands muligheder og viser vejret sig fra den gode side, så er Gåsevig Strand camping en god mulighed for afslapning på vores dejlige strand.

Læs mere om Fjordlyst Camping og Hotel her.

eller læs mere om Martin og Pia's anden plads, Gåsevig Strand Camping her