Nye ejere siger: ”Kom og slap af”

Campingland.dk - Den 21/04-2017

Campingpladser ·  Odder Strand Camping har iklædt sig en ny ”afslappet” profil med særligt fokus på naturoplevelser, hygge og godt selskab. Det handler om at komme helt ned i gear og finde tid til hinanden.

Odder Strand Camping byder gæsterne velkommen til en campingferie, hvor det handler om fuglefløjt, højt til himlen og lænestolen slået helt tilbage. Nu skal der slappes helt af – og med den nye overskrift ”SLAP’A” er der lagt op til en ferie, hvor man kan komme helt ned i gear.

”Det er et stort ønske at give vores gæster en oplevelse af at få en ferie, hvor afslapning er i højsædet. Om man bedst slapper af med en bog i hånden i liggestolen, om det er ved at gå en tur eller tage på udflugter, det er helt op til gæsterne selv – vi sørger i hvert fald for, at de kan slappe af, som de bedst kan lide det”, siger Carsten Andersen, der sammen med sin kone, Mette, overtog pladsen den 15. marts 2017.

Samme gode beliggenhed
På Odder Strand Camping handler det om campingferie med afslapning og nærvær. Om det er i sneglefart ved at se græsset gro, en tur ud med fiskestangen eller en hyggelig sejltur – så er der rig mulighed for ferie i naturskønne omgivelser.

”Det er vigtigt for os, at vores gæster ikke er i tvivl om, at vi fortsat har den samme gode beliggenhed. Som nye ejere og med den nye overskrift ”SLAP’A”, ønsker vi egentlig blot at det skønne område bliver udnyttet bedre”, understreger Carsten.

Stedet hvor afslapning og oplevelser går hånd i hånd
Netop pladsens gode beliggenhed giver masser af muligheder for gode oplevelser for alle. Tag en tur til stranden og nyd udsigten til Samsø og Tunø, gå en tur langs vandet, tag på ø-hop og besøg de mange nærliggende småøer eller tag en tur med fiskestangen og nyd en dag i ro og mag.

På Odder Strand Camping går afslapning og oplevelser hånd i hånd. Pladsen er centralt placeret i forhold til flere af de store østjyske byer, som eksempelvis Aarhus og Horsens, som begge bugner af kulturelle oplevelser og attraktioner for alle.

Om du bedst slapper af og nyder roen alene eller i selskab med andre, så kan SLAP’A bruges, præcis som gæsterne vil.

>Læs mere om Odder Strand Camping her.