Nyt internet og skøn natur i Maribo.

Campingland.dk - Den 14/04-2015

Campingpladser ·  Maribo Sø Camping, har siden 1991 været styret af Bodil og hun har i år taget hul på sin 24. sæson som lejrchef. Pladsen har under Bodils vinger altid forsøgt at følge med tiden trends.

Nyt internet og skøn natur
Sidste skud på stammen af væsentlige forbedringer af pladsen har været opsætningen af lynhurtig internet, til de tekniske, er der tale om 60 / 60 mb. Internet. Teknikerne der blev ansat til at få det sat op, fik af vide af Bodil, ”det her skal fungere og signalet skal række over hele campingpladsen når I er færdige”.

Det gjorde det i den grad også. Signalet var til en start så stærk at det nåede helt op i Maribo centrum. Hvorefter de skruede lidt ned igen for signalet igen.

Ud på søen med dig
Når tiden ikke skal bruges på at surfe på nettet, ligger pladsen direkte ned til Søndersø og her anbefaler Bodil at man tager et smut ud i kano, kajak eller vandcykel, som kan lejes ved pladsen, her er lejrchefen også klar til at guide dig ud på bestemte ruter så du får en tur du sent vil glemme.

Er man til flere naturoplevelser, anbefaler Bodil: ”at man besøger Naturpark Maribosøerne, og oplever den skønne natur, dette er et yndet udflugts mål for mange der besøger pladsen.” Området er dannet under afsmeltningen af isblokke under den sidste istid.

Når der Maribo rock og jazz festival i byen, fyldes pladsen og der bliver en dejlig summen af liv i byen og ikke mindst på campingpladsen.

Rock festivallen, har tidligere haft besøg af prominente navne som Queen Machine, Johny Madsen, Alphabeat med mange flere og i år står programmet på L.I.G.A , Sømændene m.fl.
Ligeledes får Jazz festivallen Hollandsk og Svensk besøg til dette års arrangement.

Pladsen har altid fuld belægning under disse festivaller, så overvejer du en tur til Maribo, så vent ikke forlænge med at reservere pladsen.

Fristet en til tur til campingpladsen med lynende hurtigt internet, skøn natur og god atmosfære, så kan du læse mere om Maribo Sø Camping her