Nytænkning, ny indretning og ny bygning

Campingland.dk - Den 03/08-2015

Campingpladser ·  På Tannisby Camping har der de seneste år hele tiden været udvikling og nytænkning.
Pladsen der er fra 1957, har rent udviklingsmæssigt har stået stille i mange år, lige indtil den i 2011...

I 2011 blev pladsen købt af nuværende ejer og lejrchef, Kasper Wæhrens, der selv driver campingpladsen ene mand. Pladsen er derfor nu privat, hvor den ellers altid har været kommunal.

Da spørgsmålet omkring hvorvidt man lige griber sådan et stort projekt an og hvad starter man med, svare Kasper "Jeg startede med at få ryddet op! Pladsen trængte til en ordentlig tur alle vegne. Den så slidt ud. Den har nu fået en ordentlig overhaling og er nu tip top up to date alle vegne.

Jeg har fjernet 44 pladser for at lave de resterende 150 større. Dertil er der helt nye facilitetsbygninger med top moderne og meget lækre baderum, familiebade, toiletrum og super lækkert nyt køkken."

Gamle hytter væk, givet plads til store komfort pladser
De gamle hytter er fra år 2015 heller ikke længere på pladsen. "De var ikke helt den standard jeg godt vil tilbyde mine gæster" siger Kasper og smiler.
På Tannisby Camping er gæsterne det allervigtigste. Servicen skal være i top og det skal standarden bestemt også!

Hvor de gamle hytter stod, er der nu kommet 5 komfort pladser. Alle har egen kloak og vandforsyning og 3 af dem har fælles antenne og internet stik.

Flere glade gæster
Den nye omlægning af pladser, har skabt stor glæde, ikke mindst blandt pladsens fastliggere, som har flyttet sig fra deres gamle pladser i gennem 10-20 år for at prøve de nye af. Så indtil videre har projektet været en stor succes. mere tilfredse gæster ”

Lejrchefen har selv fortid i byggebranchen. Han har hænderne skruet rigtigt på, har det seneste halve år selv arbejdet med ombygningerne af faciliteterne – Udover nyt til gæsterne, fik han selv lidt lækkert nyt. En helt ny reception er også blevet klar. Den gamle er nedlagt og inddraget til garage, og den nye flyttet op i den rigtige ende af bygningen, ud mod indkørslen.

Sidst men ikke mindst er der blevet fældet hele 398 sitkagraner. Det har skabt mere lys og venlighed.

Dette projekt har for alvor bragt glæde blandt de besøgende, som beskriver pladsen som et helt nyt sted, men den gamle sjæl i behold.

Det er vigtigt at beholde sjæl og tradition – men man skal huske fornyelse.

Læs mere om Tannisby Camping her