Påsketid er campingtid

Campingland.dk - Den 06/04-2017

Camping ·  Campisterne er ved at være forårsklar, og det bugner med nye påsketilbud fra landets campingpladser. Camping Branchen forventer en stor campingsæson i 2017.

Påsken står for døren, og det betyder, at landets campister lige nu er i fuld gang med at klargøre campingvognen og autocamperen til en ny sæson. Påsketid er nemlig for mange lig med campingtid, og en hurtig søgning på google viser, at en stor del af landets campingpladser lige nu er ude med gode tilbud på campingferie i påskedagene.

– For mange campister er påsken en særlig form for højtid. Det er nu, at campingsæsonen for alvor går i gang, og mange vælger da også at indtage påskefrokosten i forteltet, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen, der er brancheforening for landets campingforhandlere.

Det frie liv hitter
Her nærer man samtidig forventninger til, at påskedagene bliver startskuddet på en stor campingsæson i 2017, som bygger videre på sidste års gode sæson, hvor der var høj belægning på landets campingpladser.

– Sidste år var vi begunstiget af godt forårsvejr, en tidlig junisommer og en forrygende sensommer, der strakte sig helt frem til oktober. Selvom vi ikke ved, hvordan vejret bliver i år, så var der mange, som sidste år fik smag for campinglivet, og det tror jeg, at vi kommer til at se en effekt af i år, siger Jesper Behrensdorff, der generelt oplever, at stadig flere danskere har fået øjnene op for campingferiens muligheder.

– Vi lever i en tid, hvor der er stor interesse for naturen og det frie liv, og det er noget af det, som man også får som campist. Det er friheden og nærheden med familie og venner, som i de kommende påskedage lokker folk ud på campingpladserne, siger Jesper Behrensdorff.

> Se campingpladsernes påske tilbud her.

> Søg geografisk efter din næste plads her.