Seniorcamping er bare sagen

Campingland.dk - Den 13/02-2017

Campingpladser ·  Dora og Benny Jørgensen fra Brande nyder livet som senior på Bryrup Camping & Resort. For her er der masser af gode grunde til at være senior – og særligt i selskab med børnebørnene.

Dora og Benny Jørgensen er begge seniorer og har nået pensionistalderen. De er henholdsvis 67 og 66 år, og alderen er efterhånden ved at sætte sine spor på helbredet. Men det afholder ikke parret fra hvert år at vende tilbage til Bryrup Camping & Resort syd for Silkeborg– for her oplever de livet som senior campister som noget helt særligt.

”Det er egentlig meget simpelt,” fortæller Benny Jørgensen og fortsætter: ”Selvom vi ikke selv tager med på en cykeltur i bakkerne, så nyder vi det pulserende liv, der er på pladsen fra både børn og voksne. Det giver en energi og en glæde, vi ikke vil være foruden,” fortæller Benny Jørgensen.

Selvom parret ikke selv tager del i pladsens mange sportsaktiviteter, påpeger de, at pladsen har meget andet at byde på. Bryrup Camping & Resort ligger i naturskønne omgivelser med skove og søer lige udenfor campingpladsen: ”Og det behøver man altså ikke at være aktiv for at nyde og sætte pris på – det er jo også derfor, vi altid tager til Bryrup Camping én gang om året,” siger Benny.

Børnebørnene er med
Det er ikke kun pladsens skønne placering og beliggenhed, seniorparret drager fordel af. På Bryrup Camping & Resort tilbydes der både rabat til seniorer, og der findes særlige priser for bedsteforældre, så de kan tage børnebørnene med på camping.

Det er også et tilbud, som Dora og Benny Jørgensen har gjort brug af. De har de sidste otte år haft børnebørnene med på ferie i en af bedsteforældreugerne i uge 26, 27 eller 31 på Bryrup Camping & Resort.

”Det giver både os og børnebørnene en større frihed, når vi tager dem med på camping. Der er både plads til, at vi kan hygge os sammen ved campingvognen, og de kan få lov til at rende rundt på pladsen og lege med hinanden,” fortæller Benny.

Camping med bedsteforældrene har været så stort et hit, at selvom børnebørnene har nået teenagealderen, spørger de stadig om, hvornår de skal på Bryrup Camping & Resort igen. For det er bestemt noget, de husker som en god oplevelse.

”Men det er jo også netop dét, der er det skønne ved camping – og særligt her på Bryrup. Der er så mange oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne – og ja, selv vi ældre. Her er der plads og rum til at være sammen og nyde hinanden – så efter sådan en uges ferie er der masser af gode minder at tage med hjem,” afslutter Benny Jørgensen.

Læs mere seniorcamping på Bryrup Camping & Resort