Skive Fjord Camping opruster

Campingland.dk - Den 21/04-2017

Campingpladser ·  Sidst vi snakkede med pladsen, var sidste år, da lejrcheferne, Anita og Søren Hauschhildt, rundede 5 år på pladsen, her havde de haft 5 år med fuld fart på udviklingen.

Og så var det nærliggende at spørge dem ”om udviklingen så stoppede her” her svarede de dengang: ”Overordnet set er vi rigtig glade og tilfredse, som pladsen fremstår nu, men man vil jo altid gerne gøre det bedre for campisterne.”

Og man må sige, at de igen ikke har kunne siddet stille i Skive, til glæde for pladsen og områdets campister. ☺

I år åbner pladsen med rigtigt mange store og gode nyheder, som alt sammen forhåbentlig bliver til stor glæde både for ”de store og de små”.

Renoveret køkken, ny legeplads, badebro mv.
De har siden sidst, fået renoveret deres store køkken, med 12 nye selvtændende gaskogeplader og 2 flotte bageovne. Nu kan der står mange flere kartoffelgryder og småkoge, mens frikadellerne bliver varmet i ovnen.

Til dette udtaler Anita Hauschildt, ejer af pladsen ”Det er en renovering, som vi længe har ønsket at få gennemført, og det er klart blevet en stor forbedring. Flere og flere spørger efter bageovne – det skal være som det er derhjemme, fornemmer vi klart fra vores gæster”

Ligeledes har en badebro været på pladsens ønskeseddel i mange år. Den kom i vandet i august 2016, så den lige kunne nå at blive testet i det fantastiske sensommervejr vi blev begunstiget med i august og september.

”Det var en stor succes – der har aldrig været så mange mennesker på vores strand før. Så det må siges at have været et ønske, som der virkelig kunne sprede glæde – både blandt vores gæster og byens borgere.”

De små af vores gæster har også fået det lidt sjovere på pladsen. I september måned blev en ny legeplads installeret – den nåede lige at blive testet og godkendt af nogle små brugere. Derudover planlægger de en større omlægning af deres legepladsområder, så de får bedre sammenhæng mellem de dele det pt. er opdelt i.

2016 blev også året, hvor pladsen fik en KROLF-bane – Pladsen var så heldige at have en fastlægger, som er meget begejstret for at spille krolf, og han var primus motor på anlægget. Som der kan ses på billedet er det måske den krolfbane i hele DK, med den flotteste udsigt.

Til spørgsmålet om hvad de ellers har gjort for at trække gæster til, svare Anita ”Samtidig fornemmer vi også, at mange campister er glade for deres 4-benede venner, så sidste år havde vi et fødselsdags tilbud, hvor hundene kom gratis med på camping. Det blev så stor en succes, at vi har besluttet, at hos os kan I tage op til to hunde gratis med pr. plads, og de efterfølgende koster kr. 15,- pr. styk. Det gælder selvfølgelig også i de af vores hytter, hvor husdyr er tilladt.”

Så Skive Fjord Camping, må man sige er klar til 2017.

> Læs mere om pladsen her.