Søndervig er Danmarks bedste strand 2014

Campingland.dk - Den 07/07-2014

Camping ·  Søndervig strand er kåret som Danmarks bedste strand i 2014 ifølge læserne af Berlingske Tidende og BT’s rejselivs sektion.

Søndervig vandt knebent over Marielyst Strand på Falster, der ellers er løbet med titlen de sidste 3 år. De tre andre nominerede i kategorien var Bisnap Strand i Nordjylland, Østerby strand på Læsø og Liseleje strand i Nordsjælland. Søndervig strand kom med i afstemningen om "Danmarks bedste strand", efter en runde, hvor folk online kunne indsende deres nomineringer. Sejren var kneben, men blev hevet hjem med en lille margin på 37 flere stemmer end Marienlyst.

Og Søndervig Strand fortjener i høj grad titlen. Foruden at stranden er smuk og betagende har stranden også flere nødvendige faciliteter og services, der gør den helt unik. Man kan blandt meget andet få leveret madkurve på stranden på segway, dyrke yoga, gå gratis på ”free wifi”, skylle sig under de nye udendørsbrusere eller leje en strandstol. Som noget nyt er der i foråret 2014 også blevet etableret adgang for folk på hjul via et ”terræntæppe”, som gør adgangen til stranden for kørestolsbrugere, dårligt gående og barnevogne meget nemmere.

Thomas Hansen, som er medlem af bestyrelsen i Søndervig Centerforening, er jublende glad: ”Vi er rigtig stole af den nye titel som beviser, at de forskellige tiltag, vi har arbejdet med i de seneste par år, endelig har båret frugt”. Lykke Nielsen Høj, som er turistdirektør i Ringkøbing Fjord Turisme, tilføjer: ”Vi håber selvfølgelig, at titlen kan være med til at sætte fokus både på Søndervig, men også på hele den jyske vestkyst og den fantastiske strand, der strækker sig helt vejen langs Vesterhavet”.

Find pladser i nærheden af Søndervig her.