Rekordmange gæster til Djurs Sommerland

Campingland.dk - Den 23/07-2014

På tur ·  Sommerferien og det gode vejr er for alvor over Danmark, og det kan mærkes i Djurs Sommerland.

Sidste år gik 752.000 gæster gennem tælleapparaterne i Djurs Sommerland – en stigning på over 20 procent i forhold til året før og forlystelsesparkens bedste sæson nogensinde.

Nu tyder det på, at Djurs Sommerland går endnu en god sæson i vente.

”Vi kan virkelig mærke, at børnefamilierne er på sommerferie og gerne vil have sjove oplevelser sammen. Når sommervejret samtidigt er så varmt og solrigt, trækker det rigtig mange besøgende. Vi har i øjeblikket lige så mange gæster og nogle dage endda flere end samme tidspunkt sidste år. Derfor håber vi på at komme meget tæt på sidste års besøgsrekord i denne sæson,” siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland oplever samtidig en vækst i salg af todages-billetter samt i forhåndsbookinger af entre og overnatning hos samarbejdspartnere i Østjylland.

Populære nyheder
I år har Djurs Sommerland åbnet sit ottende temaland – Vikingeland – med to nye familieforlystelser, Drageskibet og Vikingetårnene. Sammen med den populære 2013-nyhed Juvelen er de nye forlystelser også med til at give gode besøgstal.

”Der er ingen tvivl om, at nyheder er med til at trække en masse besøgende, og vores gæster har taget rigtig godt imod årets nyheder og sidste års investering i Danmarks længste rutschebane. Vi forsøger hele tiden at skabe tematiserede forlystelser, som giver hele familien sug i maven og en ekstra dimension af eventyr – og de investeringer ser vi virkelig have en effekt på vores besøgstal,” siger Henrik B. Nielsen.


Oplev Djurs Sommerland og benyt dig af Djurslands skønne campingpladser til overnatning, find campingpladserne i nærheden her.