Tag på skiferie med campingvognen

Campingland.dk - Den 17/12-2015

På tur ·  Skiferie hitter blandt danske campister og det betyder, at campingvognen absolut ikke behøver at blive gemt væk for vinteren.

Alle campingvogne kan som udgangspunkt benyttes til vintercamping, men der er selvfølgelig nogle bestemte ting du skal være opmærksom på.
KABE er en af de førende indenfor vintercamping og er ideel til din kommende skiferie.

Nogle af grundene til at KABE kan kalde sig den ideelle vintervogn er, at vognene er specielt opbygget i forhold til isolation, ventilation, varmesystem, der sikrer, at du i disse får den bedste vinterferie.

Når du vil bo og rejse på første klasse

I mange årtier har KABE skabt noget, der er typisk skandinavisk. Det er gennemgående høj kvalitet og perfektion – fra den bærende konstruktion, chassis og karrosseri til varme‐ og ventilationssystemer, tekstiler og indretning, ja kort sagt ned til mindste detalje. Og det der for alvor gør at det er første klasse er at du bor i vante omgivelser.

Alle vogne fra KABE er bygget med det skandinaviske klima i mente

Du er altid tilpas – uanset om du stiger ind i den en kold vinterdag, når temperaturen viser minus 25 grader eller på en varm sommernat med plus 30.

God isolering er en selvfølge i en campingvogn, der skal fungere i et omskifteligt klima. Er der noget, vi ved, så er det, at vejret kan være sin egen absolutte modsætning afhængigt af, hvornår på året, man vil feriere. Vognene er bygget til at klare det ekstreme, skandinaviske klima. Alt fra den varme og tørre sommer – via et regnfuldt og blæsende efterår – til en iskold vinter med mange centimeters kold og isolerende sne. Dage med høj luftfugtighed og hurtigt skiftende temperaturer – fra varme forsommerdage til iskolde nætter. Takket være vores løsninger kan du altid være sikker på, at din ferie har de rette forudsætninger for, at den bliver den perfekte afslapning, du drømmer om. Alle campingvognene er blevet konstrueret med maksimal luftcirkulation for øje. Afstand og vinkler mellem sofaer, senge og sofarygge er nøje afprøvede. Overskabenes indbyggede luftkanaler sikrer, at luften cirkulerer frit fra gulv til loft. Selv kabelkanalerne til el, vand og afløb er vinklede for at lede luft-strømmene forbi vinduerne.

Find et overblik over alle de danske skirejsebureauers skirejser her.

Eller gider du ikke udenlands kan du finde en oversigt over vinteråbne pladser i Danmark her.