YoungCamp på Feddet. Camping for teenagere.

Campingland.dk - Den 20/03-2015

Campingpladser ·  Nu der ingen undskyldninger for dine teenagere til at tage på campingferie. Med det nye koncept YoungCamp hos Feddet Camping på Sjælland.

Her samles teenagerne i uge 27 til 32 i et teltområde helt for sig selv, i nærheden af den almindelige campingområde, på den måde føltes forældrene på afstand og forhåbentligt får teenagerne en langt federe ferie.

På Campen har teenagerne mulighed for at hygge sig med andre jævnaldrende, man skal nemlig være mellem 14 og 17 år for kunne checke ind på YoungCamp.

Når dine teenagere er tjekket ind på pladsen, får de følgende som en del af pakken: fri WIFI, fri adgang til Pool og spa området, fri adgang til ungdomsteltet, super cool YoungCamp t-shirt samt meget mere.

Pladsen holder også yderligere aktiviteter for ungdommen, eksempelvis kan nævnes: DJ undervisning, sejlads, dykning, diverse sports aktiviteter med meget mere.

Kasper Kristensen, lejrchef på Feddet Camping udtaler: ” Vi ønsker at give alle vores gæster en unik ferieoplevelse, og derfor har vi nu lanceret vores YoungCamp produkt, der danner rammen om en fed ferie for unge mennesker, sammen med deres forældre. Vi ved af erfaring, at andre unge mennesker synes det er fedt at møde andre jævnaldrende, når de er på ferie og herved skabe nye relationer. Der er dog ikke tale om en nyt Sunny beach tema, blot en produkt udvidelse på baggrund af efterspørgsel fra forældre med unge mennesker. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere dette nye produkt”

Læs mere om Feddet Strand Resort her