Holbæk Fjord Camping opruster over hele linien

Campingland.dk - Den 25/02-2015

Campingpladser ·  I den kommende sæson byder pladsen på tyve nye komfortpladser, flere omklædningsrum til poolen og bedre køkken. Læs mere her.

I dag er det at feriere i campingvogn meget langt fra at være en fattigmandsmåde at holde ferie på. Nutidens campingvogns-liv er ofte lidt af et luksusliv i vogne fulde af topmoderne udstyr.

I den ånd har Holbæk Fjord Camping på vestsjælland, gjort plads til tyve nye komfortpladser. Holder man her, behøver feriegæsten ikke længere slæbe tonstunge vanddunke – der er nemlig direkte vandtilslutning og direkte kloakafløb, der kan kobles til vognen.
”Det er en måde at fremtidssikre vores campingplads på. For det bliver stadig mere populært med direkte tilslutning, vurderer pladsejer, Ole Dziegel.

Slut med kø ved poolen og i køkkenet
Det skal også være slut med kø til swimmingpoolen. Tidligere var det lidt af en flaskehals at få sluset badegæsterne gennem de to små omklædningsrum. Nu har Ole Dziegel fået bygget et nyt badehus med fire bad- og omklædningsrum.
Også i køkkenhuset er der opgraderet. Køkkenet er blevet udvidet med hele 75 procent, og der er komet helt nye ovne, hvis gæster skulle få lyst til en flæskesteg eller en kurvfuld friskbagte boller.

Vil gøre pladsen CO2 neutral
I takt med, at campinggæsters el-forbrug er steget jævnt henover årene, har Ole Dziegel et ønske om at gøre Holbæk Fjord Camping til en CO2 neutral plads.

”Det er et langt og sejt træk, men nu har vi fået erstattet vores gamle oliefyr med et moderne pillefyr. Så vi har taget et vigtigt første skridt, siger Ole Dziegel.

Læs mere om Holbæk Fjord Camping her

Af Jesper Svennum