Mustangbiler gæster Krakær for 5. gang

Campingland.dk - Den 13/05-2016

Campingpladser ·  For 5. år i træk holder Mustang Klub Danmark deres årlige weekendtræf på Krakær Camping, d. 20. - 22. maj

Hele weekenden kommer endnu engang til at stå i bilernes tegn, men der bliver også plads til konkurrencer, god mad og musik i et opstillet telt på pladsen.

Sikkert er det, at der bliver masser af hestekræfter og V8 lyd, når der kommer op mod 50 af de legendariske amerikanske sportsvogne.

Ford Mustang bilen har en historie tilbage fra 1964 og har altid været et symbol på at udleve den amerikanske drøm, og den har været med i utallige film igennem tiderne.

Der bliver mulighed for at se de flotte biler lørdag formiddag i Ebeltoft midtby når Handelsstandsforeningen byder velkommen på Torvet eller fra ca. kl. 14.00 på Krakær Camping, hvor bilerne vender tilbage efter en køretur på Mols.

Gratis adgang fra 14.00 – 17.00 på campingpladsen.

Den Kre’aktive Plads
Krakær Camping er kendt som den Den Kre’aktive Plads, hvor campister i alle aldre kan udfolde deres lyst og evner til at være kreative eller aktive. Den Kre’aktive Plads ligger på Djursland kun 8 km fra Ebeltoft og 3 km til stranden. Pladsen er omgivet af skov og noget af Danmarks smukkeste natur midt i Nationalparken Mols Bjerge.

Læs mere om Krakær Camping her.