Flere Vadehavshytter på Ribe Camping

campingland.dk - Den 12/02-2015

Campingpladser ·  Campingpladsen fortsætter sin flotte og ekspansive udvikling. Læs mere her.

En fremgang på 10 % i 2014 skyldes dels modernisering af hytter, men også øget besøgstal i ydersæsonerne.

Ligesom tidligere vintre har håndværkere travlt på Ribe Camping. Yderligere otte af pladsens i forvejen populære hytter er blevet omdannet til såkaldte Vadehavshytter med mere plads, nye køkkener og eget bad og toilet.

- Vi havde 12 ældre hytter og besluttede i 2013 at give de første fire en totalrenovering og opgradere dem til nutidens behov. De nye Vadehavshytter har været overordentlig flot belagt hele sæsonen, og derfor er vi nu gået i gang med de sidste otte.

-Vi har i dag 33 hytter, hvoraf de 25 er på højde med hotellejligheder med eget bad og toilet, komplet udstyrede køkkener og TV/DVD. Desuden har fire hytter også spabad. De sidste otte minihytter uden køkken, bad og toilet og altså kun til overnatning. Her kan gæsterne til gengæld anvende pladsens fine køkken- og badefaciliteter i lighed med campinggæsterne, siger Sanne Stammose Tonnesen, der driver Ribe Camping sammen med sin mand, Finn Tonnesen.

Det er blandt andet den flotte belægningsprocent i 2014, som er forklaringen på, at Ribe Camping endnu engang accelererer med en omsætningsfremgang på 10 %. Men fremgangen bunder også i et stigende antal gruppearrangementer som for eksempel familietræf og træf for bil-, hobby- eller kennelklubber. Og så må man ikke forglemme det høje aktivitetsniveau i ydersæsonerne, der blev bekræftet med flere træf henover december måned samt et rekordstort antal gæster nytårsaften. Kombinationen af gode faciliteter og unikke kultur- og naturoplevelser i Ribe by og Nationalpark Vadehavet er et hit for alle aldersgrupper.

Der var nytårsaften 150 campingvogne på Ribe Camping og så høj belægning i hytterne, at Renés Køkken i Vilslev skulle levere 3 retters nytårsmenuer til en fest med 170 deltagere i campingpladsens flotte festsal samt 5-retters menuer til øvrige 40 gæster, som fejrede nytårsaften individuelt på pladsen. Mange gæster foretrækker også at kreere deres egen gourmétmenú i ét fælleslokale med køkken og spiseplads.

- Store gruppearrangementer er blevet en rigtig god målgruppe for os, dels fordi vi råder over faciliteter til overnatning året rundt, og på grund af vore mange fællesbygninger med 5-stjernede faciliteter. I år er vi allerede booket til mange forenings- og familietræf, og vi har desværre også måttet sige nej til enkelte arrangementer, fordi vores festsal allerede var optaget, men generelt har vi stadig masser af plads specielt i ydersæsonen.

- Det er alletiders med grupper. Det er feststemte mennesker, der glæder sig til at have en weekend sammen, og det betyder, at der i forårs- og efterårsweekenderne ofte er så meget liv på pladsen, at det minder om højsæson. Det gør det også endnu sjovere for vores sæsongæster at være her, siger Sanne Stammose Tonnesen.

Den nye sæson begynder for alvor til påske med forårsfest og cirkusskole for børn. Men allerede weekenden før påske har vi både familietræf og et stort hundetræf med fuldt hus i alle hytter. Herefter går det ellers slag i slag med besøg af såvel danske som udenlandske campingklubber. Blandt andet har DK Camping Klub valgt at fejre sit 25 års jubilæum på Ribe Camping og nyde Danmarks ældste og Europas smukkeste lille by, ligesom det sydvestjyske vejnet lægger asfalt til et stort Alfa Romeo-træf i juni måned.

Læs mere om Ribe Camping her