Tag hunden med på stille campingplads til nytår

Campingland.dk - Den 08/12-2010

Campingpladser ·  Nytåret er mange hunde – og hundeejeres – mareridt. Eksplosionerne og de kontinuerlige lysglimt skaber en atmosfære de færreste hunde føler sig tilpas i. Derfor betyder nytårsaften ofte, at man bliver nødt til at give hunden beroligende medicin.

Dette har man fra Dansk Kennel Klub forsøgt at afhjælpe ved – i samarbejde med DCU – at finde forskellige tilbud på campingpladser, der tilbyder fyrværkerifri hen over nytåret.

Dette har udmundet i to tilbud til hundeejeren. Der er tale om pladser i henholdsvis Rørvig og Viborg, som begge har stillet sig til rådighed for projektet.

Pladsen i Rørvig er beliggende ca. 500 meter fra et sommerhusområde, hvor lejrchefen dog ikke vil garantere, at der ikke bliver fyret fyrværkeri af, men da der er tale om et ældre sommerhusområde med små, uisolerede huse, plejer der ikke at være ret meget affyring.

For medlemmer af Dansk Kennel Klub er det gratis at medbringe hunde på de to pladser. Husk at opgive DKK-medlemsnummer ved bestilling, som skal ske direkte til Rørvig Camping eller Hesselhus Camping.