Kombiner Camping og et besøg hos Universe

Campingland.dk - Den 10/04-2015

Campingpladser ·  Universe Science Park i Sønderjylland er kommet godt i gang med sæsonen med et spækket aktivitetsprogram. Eksempelvis medvind på cykelstien, biler fra de gamle dage, blomsterkunst mv.

Få medvind på cykelstien.
Den 18. april kan alle gæster i Universe prøve, hvordan det føles at have medvind på cykelstien – uanset hvilken vej vinden blæser. Her nemlig mulighed for at teste en el-cykel.

Eller kom til blomsterkunst og hurtige biler
Den 25. april byder på store oplevelser for havefolk og bilfanatikere. Her vil både være mulighed for at få en gratis rundvisning i Universes spændende park og opleve klassiske biler spille med musklerne.

Når Gert Jensen, chefgartner i Universe og tidligere slotsgartner på Gråsten Slot, viser rundt i parken, kan man roligt regne med en indlevende fortælling. Med sin passion for faget har han på kort tid gjort Universe landskendt for sin flora, der appellerer til både hjerne og hjerte. Den 25. april vil Gert Jensen, med stolthed, fremvise sit værk, når Universe inviterer til havevandring. HUSK at tilmelde jer hvis det har interesse.

Biler fra de gode, gamle dage
Skønhed kommer i mange former, og på dagen kan alle med benzin i blodet glæde sig til at opleve smukke veteranbiler fra Tønder Veteranklub. Der kommer til at stå Oldsmobile, MG og Studebaker på bagsmækken, når klubben skyder ALS-løbet i gang kl. 10 fra Universe’s parkeringsplads. Og der bliver rig mulighed for at få sig en snak med de stolte ejere, når bilerne vender tilbage efter løbet.

Kombiner Camping og et besøg hos Universe
Hvis du overvejer en tur til Universe Science Park, kan du med fordel booke din camping weekend hos Lærkelunden Camping i lavsæsonen og dermed få indgangs billetterne med i prisen Læs mere om det her.

Se hele Universe Science Park’s program her:
11. april: Påske workshop
18. april: Kom og prøv en el-cykel
25. april: Havevandring og Alsløbet med Tønder Veteranklub
2. maj: Universe fejrer 10-års fødselsdag
9. maj: Robot Battle dag
14. - 17. maj: Universe går i luften: Modelfly og en ægte F16-jager
23. maj: Tinkering elektro-workshop
30. maj: Pixelines fødselsdagsfest
5 juni: Pixelineløb og Farsdag
13. juni: Dragefestival
20. juni: Universe for Fuld Musik
23 juni: Sankt Hans, hekseworkshop og tulipanløg
27 juni: Rumtegne konkurrence
5. juli: Anders Ands Sommertur
5. sep.: Byg din egen sæbekassebil – workshop
12. sep.: Naturens dag
19 sep.: Cykel workshop dag
26. sep: Sæbekasse Rally – Finale
3 oktober: Teater dag
11 – 18 okt.: Efterårsferie i Universe