14 campingpladser med mobilehomes i Danmark (oversigt)

André - Den 11/04-2024

Campingpladser ·  Vil du prøve en anderledes og moderne campingferie? Så besøg en campingplads med mobilehomes.

På den måde får du alt det bedste fra campingpladsen - det sociale, aktiviteter og faciliteter, men du får også en moderne indkvartering.

Herunder giver vi dig en kort introduktion til campingpladser, hvor du kan prøve at bo i et mobilehome.

Mobilehomes i Jylland:

#1 Augustenhof Strand Camping
På Augustenhof Strand Camping kan du bo i et mobilehome med en stor, privat terrasse, hvor hele familien kan nyde de lune sommeraftener.

Mobilehomet er 30 kvadratmeter stort, og der er plads til seks personer fordelt på tre soverum. Herudover er der et veludstyret køkken og en rummelig stue.

- Læs mere her

#2 Bjerregaard Camping
Hvis du lejer et mobilehome på Bjerregaard Camping, får du ikke bare en moderne og veludstyret indkvartering - du får også en magisk udsigt. Mobilehomet har nemlig en 180 graders panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord.

Her er der plads til seks personer, og mobilehomet har en skøn sydøstvendt terrasse på 18 kvadratmeter.

- Læs mere her

#3 Dancamps Nordsø
Hos Dancamps Nordsø kan du leje et mobilehome på 27 kvadratmeter, hvor der er tre værelser og plads til fem personer.
I det moderne mobilehome er der også eget bad, toilet og et veludstyret køkken. Herudover er der en dejlig terrasse med møbler, hvor I kan nyde sommersolen.

- Læs mere her

#4 Dragstrup Camping
I kan bo op til fem personer i et mobilehome på Dragstrup Camping. Her er der to soverum og mulighed for opredning i stuen. Når I ikke befinder jer i det flotte mobilehome, kan I nyde de mange aktiviteter på pladsen, som spænder fra kajak til bordtennis.

- Læs mere her

#5 Fårup Sø Camping
Hvis du leder efter et luksus-mobilehome, så finder du det hos Fårup Sø Camping. Her kan du forkæle familien med en indkvartering, som har gode faciliteter, en fantastisk beliggenhed tæt på poolen og en stor sydvendt terrasse.

- Læs mere her

#6 Hals Strand Camping
I det nordjyske kan du bo i et moderne mobilhome på Hals Strand Camping. Her er der hele otte sengepladser - dog anbefales deres mobilhomes til seks personer pga. siddepladser og størrelsen på 35 kvadratmeter.

I indkvarteringen er der et veludstyret køkken, toilet, bad og et dejligt opholdsrum. Når I ikke er i jeres mobilhome, kan I opleve alt det, Hals Strand Camping har at byde på - lige fra badeland til kræmmermarked.

PS. Hals Strand Camping indgår i vores oversigt over campingpladser med badeland.

- Læs mere her

#7 Vedersø Klit Camping
På Vedersø kan du bo i et moderne mobilehome med fem rum og plads til seks personer. Her kan I selv lave mad i et veludstyret køkken og nyde solen på den dejlige træterrasse.
I mobilehomet er der også tv, gratis wifi, elpejs og moderne badeværelse.

- Læs mere her

#8 Limfjords Camping & Vandland
I et mobilehome hos Limfjords Camping & Vandland kan du nyde campingpladsens mange aktiviteter, samtidig med at du har lidt mere plads og lidt ekstra luksus. Her kan du booke et mobilehome med stor terrasse, veludstyret køkken og eget toilet/bad.

- Læs mere her

#9 Terrassen Camping & Hytteferie
Hos Terrassen Camping & Hytteferie kan du vælge mellem tre forskellige mobilehomes. Den mindste har fem sovepladser og lokker med privat udendørs spa og en fantastisk udsigt.
Den næste type er 29 kvadratmeter og har plads til seks personer. Det største mobilehome har hele otte sovepladser fordelt på 34 kvadratmeter.

- Læs mere her

#10 Vestbirk Camping
På Vestbirk Camping kan du leje et flot mobilhome på 27 kvadratmeter. Her er der to soveværelser og mulighed for opredning i stuen. Det giver plads til seks overnattende gæster.

I mobilehomet er der bad, toilet, køkken og tv - samt en dejlig terrasse med havemøbler, hvor I kan nyde solen.

Når I camperer i Vestbirk, kan I opleve en masse ting lige i nærheden. Campingpladsen tilbyder blandt andet kanoture på Gudenåen og en masse sjove aktiviteter for børn.

- Læs mere her

Mobileshomes på Sjælland:

#11 Feddet Strand Resort
På Feddet Strand Resort kan du leje et spa-mobilehome og få lidt ekstra luksus på din campingferie. Her er der sovepladser til fire voksne og to børn - og udenfor er der en stor terrasse med egen udendørs spa. På terrassen finder I også en gasgrill med fri gas.

- Læs mere her

#12 Kalundborg Camping
På Kalundborg Camping kan du bo i et flot mobilehome med to soverum. Her er plads til fire personer, som kan nyde en god campingferie i luksus-omgivelser med eget bad og toilet, køkken, tv og opvaskemaskine.

I kommer ikke til at kede jer, når I bor i et mobilhome på Kalundborg Camping. Børn og barnlige sjæle kan lege i Kalundborgs største sandkasse, og hele familien kan tage til stranden.

- Læs mere her

Mobilehomes på Fyn og ø’erne

#13 Vejlby Fed Strand Camping
På Vejlby Fed Strand Camping kan du leje et flot og moderne mobilhome med plads til 6 personer. Her får I en stue med tv og en flot træterrasse med grill og havemøbler, som I kan nyde, når vejret er godt.
De fire mobilhomes på pladsen ligger lige ved den opvarmede swimmingpool, servicebygningen og købmandsbutikken.

- Læs mere her

#14 Faaborg Camping
Hos Faaborg Camping finder du to typer - ét på 32 kvadratmeter med plads til seks personer og ét på 28 kvadratmeter med plads til fire personer. Begge typer har eget toilet og bad samt en dejlig terrasse med møbler.

- Læs mere her

Hvorfor bør du overveje camping i mobilehome?

Hvis du allerede er glad for at besøge campingpladser - enten i egen vogn, lejet vogn eller en campinghytte - så bør du også prøve camping i mobilehome.

Her er tre af de største fordele.

Moderne indretning: Da hele konceptet først er blevet populært i Danmark over de seneste år, så er mange mobilhomes også bygget for nylig. Det kan sagtens ses på den moderne indretning.

Veludstyrede: Hvis du godt kan lide at have eget bad, toilet og køkken, er det ikke altid nok med en traditionel campinghytte. Det finder du dog i et mobilehome.

Masser af aktiviteter: Når du bor i et mobilhome får du det bedste af begge verdener. Du får alle faciliteterne, du kender fra et sommerhus, men du får også livet på campingpladsen med masser af aktiviteter.

Læs også:
- Campingpladser med campinghytter
- Lej campingvogn på campingplads
- Campinghytter vs. sommerhus